top of page

OVER ONS

HZ&H is een jong, maar toch ervaren bedrijf wat actief is in de wereld van ‘gifting’. Graag draagt het haar steentje bij aan het creëren van een fijne werksfeer middels de mogelijkheid om medewerkersen relaties te verrassen met een originele blijk van waardering.Een positieve werkomgeving zorgt ervoor dat mensen zich prettig voelen en als gevolg hiervan ontstaat er een betere sfeer wat weer tot een hogere mate van motivatie kan leiden.

De genoemde blijk van waardering kan in allerlei vormen. Eén van de specialiteiten van HZ&H is het verzorgen van verrassende pakketten (ook brievenbuspakketjes) met een originele en passende inhoud.

EEN POSITIEVE INVLOED OP DE SAMENLEVING

HZ&H zoekt naar een balans tussen het behalen van zakelijk succes en het hebben van een positieve invloed op de samenleving.

Doordat HZ&H samenwerkt met HW Werkt! wordt niet alleen een bijdrage aan werkgeluk aan klantzijde gerealiseerd, ook zorgt het hierdoor voor werkgelegenheid die bijdraagt aan de totstandkoming van een inclusievere samenleving. Dat de oorsprong van HZ&H in de Hoeksche Waard ligt, maakt deze samenwerking nog meer bijzonder.

bottom of page