Zoet

Lekker Hollands: een koekje bij je koffie of thee. Je krijgt ze in bijna alle horecazaken in Nederland. En krijg je het niet, dan is dat stiekem wel een teleurstelling. Kortom, dat koekje is het geheim achter een gastvrije bak koffie. Een lekkere gewoonte waar wij graag aan meedoen. Jouw koekje moet iets toevoegen aan de kop koffie en daarom heeft HZ&H een aantal opties voor lekkere, traditioneel Hollandse zoete koekjes passend bij jouw warme drank.

Maatwerk verpakkingen

De koekjes kunnen zowel individueel in plastic verpakt worden, of los gestapeld in een doos per 300 stuks. De koekjes behouden minimaal vier maanden hun verse, lekkere en pure smaak. Uw eigen logo op de verpakking? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Cookies

169da1e35c56_o_p_kracknels_final.jpg
KRAKELINGEN

De traditionele krakeling. Maar dan extra bijzonder, want hij is gemaakt met natuurlijke ingredienten. Waaronder een uniek levendig gistdeeg waarbij de bakker geen bakpoeder gebruikt. 

169da1e35c56_o_p_cinammon_2custom_name.p
KANEELSTENGELS

Lekkere kaneelkoekjes die erg lijken op de krakelingen. In rechte vorm, maar waarbij de toevoeging van kaneel voor een bijzondere twist zorgt. Ook hier wordt gebruik gemaakt van het levendige gistdeeg zonder bakpoeder.

Wafels

325 gram blanco.jpg
STROOPWAFELS TRADITIONEEL

Oer-Hollands en lekker zoet. Altijd goed voor bij de koffie of thee!

200 gr blanco.jpg
STROOPWAFELS KLEIN

De kleinere variant van de stroopwafel. Een kleine snack voor thuis, of misschien serveer jij 'm straks wel in jouw horecagelegenheid?

foto blikII.jpg
STROOPWAFELS
IN BLIK

De traditionele stroopwafels, maar dan verpakt in blik. Een Hollandser cadeautje bestaat er toch niet?

Interesse?

Vragen of interesse in onze producten? Neem contact op met Hollands Zoet & Hartig.

Telefoon


+31 85 208 0996

Adres

Trondheim 7-9

2993 LE Barendrecht